Een Lacoste polo is een item dat je in de kast MOET hebben

Een Lacoste polo is een item dat je in de kast MOET hebben

5 February 2023 Off By Judith

Een goede polo komt altijd van pas. Je kunt een mooie polo dragen op je nette pantalon, op je jeans en ja, zelfs op je shorts. Maar dan hebben we het dus wel over een goede polo. Het eerste merk dat dan te binnen schiet is Lacoste, je weet wel met die krokodil. Een Lacoste polo is misschien iets duurder dan een andere polo, maar een Lacoste polo is zeker de moeite en het geld waard. Wat zeg ik? Moeite? Welnee! Je bestelt je Lacoste polo gewoon online. HemdvoorHem heeft een Lacoste polo in iedere kleur en in iedere maat. Dus ook voor jou.

Bestel nu een Lacoste polo bij HemdvoorHem

Ook als je je maat niet helemaal zeker weet kun je heel goed bij HemdvoorHem terecht voor het bestellen van een Lacoste polo. De site is namelijk voorzien van hartstikke handige maattabellen en dat maakt het bestellen van een Lacoste polo met lange of met korte mouwen wel zo gemakkelijk. Daarbij zijn alle kledingstukken op deze site zeer vriendelijk geprijsd en kun je hier dus een Lacoste polo vinden voor een prijs die je zeker zal aanstaan. De lente komt eraan en dus is dit het moment om te gaan shoppen. Die winteroutfit hebben we nu wel een keer gezien, op naar de lente en de zomer!

Wat heb je nodig in je basisgarderobe?

Sowieso goed, heel, netjes ondergoed. Of je nu slips of boxers draagt, dat maakt niet uit, als ze maar heel en schoon zijn en de goede maat hebben. Ook heb je sokken nodig. Kies gewoon sokken in allemaal dezelfde kleur, zwart of donkerblauw en je weet zeker dat je altijd weer een paar kunt vinden dat bij elkaar hoort. Draag je graag hemden of ondershirts? Ook die moeten schoon en heel zijn en geen verkleuringen hebben onder de oksels. Twijfel je over een item? Vraag je dan af of je ermee gezien wilt worden in het openbaar. Is het antwoord nee? Dan doe je het weg. Simpel.

En op het gebied van bovenkleding?

Sowieso een goed stel jeans. Niet te lang, niet te kort, niet te ruim en zeker niet te strak. Fijne polo's waaronder, natuurlijk, minimaal één Lacoste polo. Goede shirts en fijne truien. Al kunnen die wel bijna naar de winteropslag. Net als je winterjas en je extra stevige winterstappers. Ontdek je nu dat je sommige items niet hebt of dat je ze niet meer wilt/kunt dragen? Ga dan naar de site van HemdvoorHem en bestel nieuwe. Je bent het waard!